RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!
Vyhľadávanie




V ponuke je 33 nehnuteľností.

Komfortné nové bývanie so skvelou dostupnosťou

Cena:
185 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Galanta
Obec: Galanta
Ulica: Veterná
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 85 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 1
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 435
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Snívate o kľudnom bývaní v pokojnom a elegantnom prostredí v novovybudovanej časti v blízkosti centra mesta? Máme pre Vás ideálnu možnosť. Ponúkame na predaj novostavbu moderný, klimatizovaný, bezbariérový 3 izb bytu so záhradou a parkovacími miestami vo vyhľadávanej lokalite v novovybudovanej časti mesta Galanta a to v lokalite Mládežnícka štrvť, ktorá je na neporovnanie dostupnejšia a lukratívnejšia ako lokalita tzv. kolónia nachádzajúca sa za ňou ďalej od mesta. V pešej dostupnosti je tu Akvapark, kaviareň, štadión, potraviny, umývačka aút, novovybudované zdravotnícke zariadenia a mnohé mnohé iné vybavenia daného územia. V blízkosti bytu sa nachádza mestská cyklotrasa, ktorá sprístupňuje a prepája celé mesto.  Mesto Galanta je okresným mestom v Trnavskom kraji s občianskou vybavenosťou a skvelou dopravnou prístupnosťou na diaľnice a rýchlostné cesty či už do Trnavy (25 min), Bratislavy (58 km) alebo Nitry (28 min). Mesto má aj železničnú ako aj autobusovú stanicu a má vybudovaný aj cestný obchvat, ktorý značne znižuje premávku v samotnom meste.

Výhody bytu:

VIDEOprehliadka nehnuteľnosti: https://youtu.be/RwcPcYXWtxQ?si=fZKhWTQaBaNCj6tZ

Čo musíte vedieť o byte?  Tento byt je prakticky dispozične riešený a spĺňa požiadavky aj náročných záujemcov či už vďaka rozlohe, veľkosti miestností, prevedeniu alebo tým, že súčasťou kúpenej ceny sú 3 aj  parkovacie miesta z čoho sa jedno nachádza priamo pred vstupnými dverami do bytu. Na vybavenie a zariadenie bytu boli použité nadštandardné a kvalitné materiály. Výhodou bytu je moderné riešenie a usporiadanie, byt je presvetlený a ponúka množstvo úložného priestoru. Dispozícia bytu je skvelá a to vstupná chodba cez ktorú sa dostaneme do spálňe so šatníkom, ktorý obsahuje na mieru vyrobený nábytok s úložným priestorom. Následne prechádzame do chodby kde máme po ľavej strane technickú miestnosť a samostatné WC, kúpeľňu. V technickej miestnosti je pračka so sušičkou, tým pádom v kúpeľni nezaberajú miesto. Samotné wc  je závesné so zabudovaným bidetom. Po pravej strane chodby je špajza a následne priestranná kuchyňa s prechodnom na jedálenskú časť a obývačku z ktorej je výstup na terasu. Byt disponuje presvetlenou detskou izbou  s výhľadom do záhrady smerujúcej na južnú stranu.

Najväčším lákadlom tohto bytu je záhrada, ktorá je oázou pokoja, miestom na relaxáciu, ale aj na stretávanie s rodinou, priateľmi a užívanie vzácnych voľných chvíľ. Záhrada má slušné rozmery cca. 19 m dĺžka x 8 m šírka. Tu môžete pestovať kvety ako aj zeleninu a ovocie vo vyvýšených záhonoch alebo jednoducho si posedieť na čerstvom vzduchu s kávou v ruke. Záhradka je tiež miesto kde si môžete oddýchnuť od každodenného ruchu a prežívať pokojné chvíle so svojimi blízkymi. Je tu tiež vybudovaný chodník, exteriérové osvetlenie ako aj spevnená plocha na konci pozemku.

Je tu aj záhradný domček napojený na ele., zvýšené záhony, voliéra pre psa  •viď pôdorys medzi fotkami.  Zastavanú časť o výmere 105m2 a záhrada 151m2 s vlastným bariérovým oplotením okolo celého pozemku. O Jednoduchosť údržby sa postará automatická závlaha napojená na vŕtanú studňu.

Jedná sa o nízkoenergetickú stavbu vďaka použitým materiálom a technológiám, ktorá bola kolaudovaná v r.2021. Murivo z 30cm tehál so zateplením a fasádou nám eliminuje tepelné mosty. Komfort prináša klimatizácia MIDEA, kompozitná podlaha, plastové okná SALAMANDER 3sklo a vizuál dopĺňajú omietky s benátsky štukom. Úsporu na energiách si zabezpečíte vlastným ohrevom cez el. kotol a rekuperáciou. Podlahové kúrenie zn. REYCHEM s digitálne nastaviteľnými termostatmi len dopĺňa pocit tepla domova. Samozrejmosťou je optický internet, alarm, interiérové žalúzie a vonkajšie el. rolety. O komfort bytu sa postará aj zabudovaný biokrb.

ZARIADENIE, ktoré je v cene: kuchynská linka na mieru z r.2022 so zabudovanou el. rúrou, mikrovlnkou, umývačkou, digestorom a drezom •konferenčný stolík, jedálenský stôl, • sedačka/dohodou •kúpeľňa: komplet tak ako na foto • spálňový nábytok + posteľ / dohodou •detská izba bude vyprataná • voliéra podľa dohody.

Možný Hypoúver.
Viac foto na wé wé wé renom bodka sk

V cene bytu, ktorá je dohodou je : vyhotovenie kúpnych zmlúv - návrhov na vklad - sprostredkovanie znaleckého posudku,...

Dohodnite si osobné stretnutie! Ak Vás tento byt zaujal dohodnite si stretnutie kde Vám budú zodpovedané všetky otázky.

Kontakt +421919212151 email: novak-ZVNC-hypoconsulting.sk

Maklér:

makler
Maklér:Novák Mário
Telefón:+421 919 21 21 51
E-mail:novak-ZVNC-hypoconsulting.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.